Site-ul www.sipca-metalica.ro – este administrat de SM GROEP SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Sect. 1, Strada Jandarmeriei , avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/8674/2023, cod unic de inregistrare fiscala RO40355207.

Unicul Vanzator/Producator al produselor prezentate pe acest site este: ROMEXPRES TRADING SRL

Adresa Sediului Social: STR. NICOLAE GAMULEA, NR.12, Galati, Galati, 800009

Cod unic de inregistrare: 31361919

Nr. Reg. Comertului: J17/307/2013

Prin efectuarea unui apel telefonic către Vânzător sau prin transmiterea unui e-mail către acesta din urmă, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale, respectiv telefon, e-mail sau whatsapp.

Comanda se consideră încheiată între Vânzător și Cumpărător în momentul în care convorbirea telefonică s-a finalizat, după ce Cumpărătorul și-a dat acordul asupra acesteia.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Produse și/sau Servicii vândute de Vânzătorul sau de partenerii Vânzătorului, precum și pentru orice alte plăți aferente Comenzii, în format fizic, în momentul livrării Bunurilor comandate.

Navigarea pe site-ul www.sipca-metalica.ro, urmata de Comanda echivalează cu citirea, înțelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor de către orice Client.

Definitii

Vânzător/Producător – persoana juridică responsabilă de vanzarea/producerea și livrarea produselor către Cumpărător.

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care sună și efectuează o Comandă.

Contract – o Comanda confirmata de către Vânzător/Producator, prin care Vânzătorul este de acord sa vândă si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achiziționeze, sa primească si sa facă plata acestor Produse.

Site – domeniul www.sipca-metalica.ro și subdomeniile acestuia.

Comandă – o convorbire telefonică ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul îi transmite Vânzătorului, prin intermediul telefonului, intenția sa de a achiziționa produse de pe Site.

Livrare prin curier

Trimitem pachetele cu sipci metalice folosind o firma de curierat. Fiecare pachet este ambalat în ambalajul din fabrică, care protejează sipca metalica în timpul transportului. 

In ziua livrarii efective, sunteti contactat / instiintat de curier prin intermediul unui SMS sau apel, asupra orei in care urmeaza sa fie facuta livrarea.

Termen de livrare : 3-5 zile lucratoare.

În situații excepționale, termenul de livrare prin curier, declarat, se poate modifica din cauza unor factori care nu depind de controlul nostru. Termenul de livrare depinde de modalitatea de livrare și plată.

Metode de plata:

Ramburs – Plata în numerar la ridicarea unei comenzi de la curier.

Transfer Bancar – Plata comenzii prin transfer bancar direct în contul vanzatorului/producatorului de pe factura emisa de vanzator/producator pana la expedierea comenzii. Transferul bancar poate extinde de obicei timpul de finalizare a comenzii cu o zi lucrătoare din cauza necesității de a se înregistra fondurile in contul bancar al vanzatorului/producatorului.

Garanție 

Garantia este emisa de catre vanzator/producator si se livreaza impreuna cu factura si marfa comandata. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul în care produsul achiziționat are defecte de fabricație se poate face schimbul în termen de 14 zile de la data primirii coletului, cu un produs identic sau în cazul în care produsul inițial nu se mai regăsește pe stoc, se schimba cu unul similar după ce se convine acest lucru cu clientul.

Returul – Perioada de retur: 14 zile
Costul expedierii de retur este suportat de cumpărător.

Pentru a returna produsele, vă rugăm să le returnați în ambalajul original. Înainte de expediere, coletul trebuie să fie securizat într-un mod care să permită transportul în condiții de siguranță. 

Pot fi returnate produsele care:

  •          Nu depasesc termenul de 14 zile de la receptionare;
  •          Nu au facut obiectul unei comenzi speciale, sau au fost distinct personalizate la cererea clientului;
  •          Nu prezinta urme de lovire sau deteriorare
  •          Nu prezinta urme vizibile de uzura

Toate produsele se returneaza insotite de factura fiscala.

Rambursarea sumelor se face in maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea fizica a produselor in punctul de lucru, fara alte cheltuieli suplimentare (de ex., comisioane) in afara  cheltuielilor directe de returnare a produselor.

Produse vandute si livrate de ROMEXPRES TRADING SRL.